We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op zoek naar een dressuurpaard met top karakter dat ook nog een talent heeft? Dan is de door ons zelf gefokte merrie Nolet misschien iets voor u!

Nolet is een bruine 3 jarige merrie (Just Wimphof x Ampere x Rhodiamant) van 1.63. Ze is nu enkele maanden onder het zadel en pakt dit super op.
Ze heeft een super aanhankelijk en nieuwsgierig karakter. Super licht in de hand en makkelijk te rijden. Niet kijkerig of schrikachtig, voor een 3 jarige zou je ze eigenlijk bom-proef kunnen noemen. Ondanks dat ze super braaf is heeft ze wel een lekkere actieve manier van lopen en lekker aan het been. Hierdoor en haar kwalitatief goede basisgangen gaat ze een mooie toekomst tegemoet in de sport. Mocht je ook nog een een veulen willen fokken dan is ze daar met haar afstamming ook zeker interessant  voor.
Ze is volledig Röntgenologisch, incl. hals en rug, gekeurd en in orde bevonden.Geen stalgebreken, braaf in de hand en makkelijk in de omgang.Meer info? neem contact op.

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhal
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Rastede
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabriena
Moeder Equina
D-OC ster
Vader van moeder Ampere
v.v.m. Rousseau
m.v.m. Larivola
Moeder van moeder Piquina
Pref prok
v.m.m. Rohdiamant
m.m.m. EKina
Keur prest