We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Afstammeling: Cardento x Chalan
Ruin13 jaar
Schimmel
180cm
KWPN

Dento is een geweldige lieve reus van 1.80m. Hij heeft in zijn jongere jaren actief gesprongen (geen wedstrijden) en hij heeft ook een aantal jachten gereden. Dento heeft een ruiter nodig die hem vertrouwen geeft. In de zomermaanden is hij relaxed maar in de wintermaanden kan hij een stuk pittiger zijn met het rijden. Daardoor is hij niet geschikt voor een beginnende ruiter.

Hij is voorheen vaak mee geweest naar het bos en daar doe je hem een groot plezier mee. Het afgelopen jaar is hij een stuk minder actief gereden dus hij zal samen met zijn nieuwe ruiter even weer moeten wennen aan alle uitdagingen.

Dento vindt het fijn om met een maatje te samen staan maar als hij andere paarden om zich heen heeft, is het ook goed. Hij is erg makkelijk aan de hand en een rustig paard om op stal te hebben die de hele dag wel geknuffeld wil worden.

Hij wordt verkocht in opdracht van de eigenaar. Hij is op 1 juni röntgenologisch, met rug en hals, en klinisch gekeurd zonder bemerkingen.

Stamboom

Vader CARDENTO
Vader van vader CAPITOL I
v.v.v. CAPITANO HOLST
m.v.v. FOLIA
Moeder van vader B-ESTELLE
v.m.v. LORD
m.m.v. RESTELLE
Moeder SEVILLA
Vader van moeder CHALAN
v.v.m. CHAMBERTIN
m.v.m. FUCERA H
Moeder van moeder HERA XIV
v.m.m. LORD
m.m.m. JAMINA H