We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dr Beaver is een geweldig dier! Zij is een muildier, een grote merrie van ca. 1.44 m hoog ( is in ' 21 vier jaar dus groeit nog) en daarmee en met zijn sterkte en kracht ook geschikt voor een volwassene. Dr Beaver is vrij van gebreken en heeft leuke , ruime gangen.         

Zij is in bezit van een paspoort met chip en is geënt en ontwormd. Zij is 4 jaar oud. Om te zien is hij een echte spetter met zijn aparte kleur en 4 witte benen.            

Zij wordt bij ons beleerd en vindt alles leuk, vooral veeeeeel aandacht en spannende dingen zoals de paardenvoetbal. Is niet afwachtend, heeft vertrouwen. Zij is een grote knuffel op stal en steelt graag de show, zij heeft veel humor. Zij doet het hartstikke meewerkend en kijkt graag met haar schattige smoeltje over de staldeur heen naar wat er allemaal op stal gebeurd . Heel graag een superlieve nieuwe baas voor deze lieve clown!           

Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.               

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.