We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De 5 jarige Love Sign (Florencio x Olivi) bieden wij te koop aan.

Dit paard heeft drie erg fijne gangen en een uitblinkende galop. Love Sign is een lief, werkwillig, knap en meewerkend paard. Gezien zijn leeftijd en zijn vermogen niet geschikt voor een onervaren of onzekere ruiter. Love Sign is goud eerlijk en L2 geklasseerd met 70%. Gemiddeld heeft hij 77 punten gelopen op de jonge paarden competities als 3 jarige.

Momenteel wordt hij op M niveau getraind en is klaar om te gaan schitteren met zijn nieuwe ruiter/ amazone. Love Sign is een paard met een fijne 'go' en hij vindt het heerlijk om naast de training ook een smee te gaan naar het bos, heide of het strand. Hier is hij enorm relaxed en braaf. Verder is hij braaf en bekend bij de dierenarts, hoefsmid en tandarts.

Love Sign komt uit de bekende en bewezen lijn Landsvrouwe- Weidevrouwe, waar ook Amazing star en Undercover (Edward Gal) uit voort komen. De grootmoeder van Love Sign leverde de aangewezen hengst Kartsevo Jewel Star (v. El Capone uit Smaragd Vrouwe v. krack C). Jewel Star is twee maal Russisch kampioen geworden en nam afgelopen jaar deel aan het WK voor jonge dressuurpaarden met de Russische Ekaterina Zoshchuk.

Kortom een fijn paard voor de sport en aanleg voor het hogere werk.

Voor meer informatie graag even contact opnemen met Yvonne Bruis (eigenaar) +31 6 31668456 i.v.m. vakantie ruiter. 

Stamboom

Vader Forencio
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Happiness Vrouwe
Vader van moeder Olivi
v.v.m. Krack C
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.