We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig dressuurpaard te koop met veel potentie!

Jive (Desperado x Montecristo) is een 7 jarige ruin van 1.73. Jive is een prachtig paard dat erg makkelijk is in de omgang. Het is een heel leuk paard om te rijden ook! Hij is slim en kan snel leren. Hij heeft wel een ruiter nodig die consequent is, zeker van zijn/haar zaak.

Ik heb hem helaas maar 3 maanden volledig kunnen rijden en we hebben toen echt grote stappen gezet. Niveau M/Z is hij nu, tevens springt hij een groene wissel. 

Ook zijn we samen begonnen met springen en crossen dat pikte hij super op! In totaal 3 keer kunnen doen, van de derde keer (indoor oefencross) staat er een stukje in de video.

Ik heb nu een jong gezin en Jive kan bij mij niet de aandacht krijgen die hij verdient. 
Daarom zoek ik nu een andere ruiter die van hem gaat genieten en het succes gaat behalen wat in hem zit. Je kunt er echt een heel fijn paard aan hebben.

Hij staat nu in Dalfsen (bij Zwolle). 

Hoefsmid, trailerladen etc is allemaal geen probleem. Geen stalgebreken ook.

NB voor de verkoop is Jive gekeurd inclusief hals en rug en helaas kwam daar wat kissing spines uit naar voren. Dit hoeft geen probleem te zijn voor de sport, röntgenfoto’s zijn beschikbaar. 

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader Vivaldi
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sarita
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wabiola L
Vader van moeder Montecristo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rabiola
v.m.m.
m.m.m.