We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze stoere bink is Liverpool, hij is geboren op 17 maart 2016 en is circa 1.75 m. Hij heeft een zeer goed KWPN papier, hij stamt af van Ferdeaux X, ster, preferent, prok, sport (dres) van Farrington X keur, sport (dres) van Flemming X keur, perferent, prestatie, sport (spr) van Goodtimes.                                 

Liverpool heeft zeer ruimen gangen met veel cadans, ruimte en beweging. Hij heeft hier een licht mondje met rijden. Liverpool loopt bij ons dressuurmatig goed en is fijn nageeflijk te rijden. Het is een goed en jong dressuurpaard en hierdoor heeft hij wel een ruiter nodig met enige ervaring, hij is niet geschikt voor een onzekere en beginnende ruiter met weinig rijervaring, kan daarvoor te veel beweging opbouwen. Hij werd door de vorige eigenaresse ook mee naar buiten genomen en deed dit daar ook goed.                                    

Liverpool kan zeer goed springen. Op de beelden zie je hem met een man van 75 jaar springen met een dressuurzadel 🙂 Dressuurmatig trainen is voor zijn gestel en rug wel belangrijk.                

Liverpool houdt van aandacht, en is hier en voorheen lief en afwachtend in de omgang, zeker niet brutaal. Hij vindt het fijn als je echt de tijd voor hem neemt en niet gehaast te werk gaat. Ook poetsen vindt hij lekker en blijft rustig stil staan. Hij is in bezit van een paspoort, is geënt en ontwormd.                                     

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Tijdens de keuring kwam geen hanetred/kramperigheid naar voren, ook al is de arts hierop geattendeerd, maar wij hebben hem ooit een keer bij het wegstappen zijn been hoog op zien tillen. Dit kan in ieder geval geen kwaad. Is onlangs uitgebreid röntgenologisch goedgekeurd, incl. benen en rug. Licht verhoogd risico op het krijgen van kissing spines. Regelmatig over de rug trainen is voor hem belangrijk, zoals voor de meeste paarden. Met springen had hij er hier geen last van.                       

Liverpool is vrij van stalgebreken en werkelijk een plaatje om te zien!                         

Zijn vorig baasje vindt het leuk om wat van de nieuwe eigenaar te horen en ze schrijft: “Liverpool is een echte goedzak en allemansvriend. Alles vindt hij leuk om te doen en hij houdt van wandelen en buiten rijden. Hij moest bij ons langs en over de snelweg en dat deed hij erg braaf. Hij vindt het fantastisch om op pad te gaan. Ik ben zelf 1.64 m en met het hoofdstel in doen moest ik op een krukje staan en daarin had hij alle geduld. Hij heeft altijd een plekje in mijn hart en daarom hoor ik graag waar hij terecht komt.”                               

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.