We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Unieke en super lieve perlino ruin 

Magic Mike (v. World Wide Wonder x Staerebogards Apollo x Mackay) is een 4-jarige ruin met een unieke kleur, namelijk perlino. Niet alleen zijn kleur is bijzonder, maar ook zijn karakter. Mike is super vriendelijk, houdt van knuffels en is al een stabiel paard voor zijn leeftijd. Een echt maatje voor het leven. 

Mike is eind vorig jaar zonder enige problemen beleerd. Hij is voorzichtig (2 keer in de week) doorgereden en kent nu de basis van het rijden (voltes, gebroken lijn, wijken, etc.). Hij is makkelijk aan de teugel te rijden en laat ruime gangen zien onder het zadel. Voor Mike is het geen probleem om hem twee weken stil te zetten en vervolgens weer op te pakken. Het is opstappen en wegrijden. 

Mike is nog niet op wedstrijd geweest, maar traint nu op L-dressuur niveau. Ook is hij een aantal keer op buitenrit geweest. Dit is soms nog wat spannend, maar hij gedraagt zich netjes. Mike loopt netjes mee en staat tijdens het poetsen en opzadelen rustig stil. Ook kent hij het afspoelen met spons en water. 

Mike staat nu 24/7 buiten met twee jaarlingen. Hij is sociaal in de groep met andere paarden. Mike is ook gewend om op stal te staan. Hij heeft geen stalgebreken. 

Heb je interesse in Mike en ben je benieuwd naar een video en/of meer informatie? Schroom niet om te Whatsappen of bellen. 

Stamboom

Vader WORLD WIDE WONDER
Vader van vader WEISSGOLD GF
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader BENTE
v.m.v.
m.m.v.
Moeder TROLDHØJ'S MELISSA
Vader van moeder STAEREBOGÅRDS APOLLO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder MEDOC
v.m.m.
m.m.m.