We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wil jij beter leren rijden, met meer gevoel op je paard of pony zitten en met plezier samen met je paard werken? Ik kan je helpen!

Samen gaan we kijken naar hoe we je paard los en sterk in het lijf krijgen, zodat je paard goed in balans kan lopen. Daarvandaan werken we naar de oefeningen toe. Soms in een andere volgorde, dit is helemaal afhankelijk van de training die je paard nodig heeft. Door goed met elkaar samen te werken krijgen we jou en je paard/pony in optimale conditie!

In mijn lessen besteed ik voornamelijk aandacht aan het loswerken, nagevelijkheid, ontspannenheid van de paarden, de houding en inwerking van de ruiter en dat de paarden goed aan de hulpen staan en goed voor het been zijn.

Ook voor wedstrijdgericht trainen kun je bij mij terecht! Door proeven te rijden ga ik kijken waar de verbeterpunten zitten en daar gaan we samen mee aan de slag. Voor een proefles of meer info neem contact met me op, op 0657358135

Ik werk in regio’s Groot-Ammers (Zuid-Holland), Harmelen (Utrecht) 
www.dressuurstaltachterland.nl