We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

V. Don Cremello Du Bois x Lamento lll x Kantjes Ronaldo
3 jaar
1.46m
Ruin
Dominique is een perfecte pony voor iemand die een jonge, brave, mooie maar daarnaast ook een goede sportpony zoekt waarmee een jeugdige ruiter of amazone kan opvallen in de ring. Hij heeft 3 goede basisgangen, een nuchter karakter, werkwillige instelling en houdt ook nog eens van aandacht en knuffelen.
Maar wil je een keer een sprongetje maken of een buitenrit maken? Ook dat vind hij leuk! Kortom het is letterlijk een gouden pony en heeft alles wat je zoekt in een leuke kinder-sportpony! Wij zien hem graag gaan naar een fanatiek en ambitieus iemand gaan, die onder goede begeleiding graag hogerop wil komen!

Zijn volle broer , Don Unique van de Puttehof, was als 3 jarige een 3e bezichtiging hengst.
Zijn volle zus, Dominique van de Puttehof is tevens bij ons in bezit geweest. Zij liep ieder jaar boven in mee met de keuringen en werd meerdere malen Regio en Nederlands Kampioen. Op dit moment loopt ze met haar 5 jaar verdienstelijk mee in het M2 tussen de paarden.
Ten slotte is hij ook hoefsmid - en trailer mak. Recent rontgenologisch goedgekeurd. Herkeuren geen probleem maar k.k.

Stamboom

Vader Don Cremello du Bois
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Lamento lll
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.