We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Extra bewegend merrieveulen te koop uit vriendelijke en sociale moederlijn. Wil jij later de show stelen met deze prachtige pony? Ze is vanaf dag 1 goed benaderbaar maar niet heel brutaal. Ze groeit op in een gemengde kudde en wordt met name opgevoed door haar moeder en haar zus van een jaar ouder. Moeder laat tevens een mooie sprong zien en ook vader lijkt goed te kunnen springen (hij is een volle new forest pony met meerdere goede springpony's in zijn pedigree). Beide ouders bewegen met veel ruimte en lossigheid. Waar de moeder veel lichtvoetigheid vererft heeft de vader juist wat meer knie, een ultieme combinatie dus.


Moeder heeft nu 4 veulens gegeven, van 4 verschillende hengsten, alle 4 zeer goede bewegers.  De oudste heeft nu de leeftijd om rustig aan wat te gaan doen (4 jaar). Het veulen van het jaar daarna staat bij een bekende appaloosa fokker en zal ingezet worden voor de fokkerij. Zij wordt geroemd om haar zeer fijne karakter, kan goed bewegen is mogelijk homozygoot appaloosa. De 3e hou ik zelf aan (daarom zou moeder eventueel ook verkocht mogen worden).
Moeder heeft de zeer zeldzame (binnen het nrps en nas stamboek) wildkleur vos snowflake shabrak bonte kleur. Ze heeft reeds 2x haar wildstrepen i.c.m. stippen doorgegeven, dit zijn voor mij ook de enige 3 wildkleur appaloosa d pony's in engelse sport uitvoering die ik ken. 

Djosha is 31 mei geboren en mag begin december verhuizen.

Prijzen:
Prijs Djosha was 3500 euro, nu 2750 voor een snelle beslisser die voor 1 december een aanbetaling doet, anders ga ik haar zelf opfokken.


Stamboom

Vader Hamlet's magnum xl
Nf
Vader van vader Rossum's fabrizio
Nf
v.v.v. Wellhouse sportsman
Nf
m.v.v. Rossum's naomi
Nf
Moeder van vader Hamlet's maryse
Nf
v.m.v. Hamlet's mérick
Nf
m.m.v. Bejstrup cool cassiopeia
Nf
Moeder Djamaïah's Djamira
Nrps/nas
Vader van moeder Djamaï du bois
Nrps
v.v.m. Danny gold
Duits
m.v.m. Camilla du bois
Nrps
Moeder van moeder Djamaïah d'antonioli
Nrps
v.m.m. Samiro
Nas
m.m.m. Pinia
Av (ox)