We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop!

Ons hengstveulentje Ringo van den Overwinning, geboren op 4 mei 2021. Zijn afstamming is Spielberg x Zilverling Mirna (keur sport v. Parcival x Ahoy). Hij is bruin van kleur met een kol en een snep en vier witte voeten.

Ringo is een mooi ontwikkeld hengstveulen. Hij staat hoog op zijn benen, heeft drie goede gangen en een luxe gebouwd hoofdje. Hij heeft een leuk, mensgericht karakter. Ringo komt veel in contact met mensen. Kent een halster, beentjes optillen, meelopen aan een touw, netjes optijd ontwormd enzovoort.

Zijn vader Spielberg (Sunny boy x Rosier) werd onlangs erkend bij het kwpn en is een bewezen hengst in de sport. Daarnaast heeft hij inmiddels ook veel goed presterende nakomelingen in de sport. Hij staat bekend als een hengst die nakomelingen geeft met een prettig, meewerkend karakter.

Zijn moeder Zilverling Mirna is een gelderse keur sport merrie van Parcival x Ahoy. Ze werd als 3 jarige reserve kampioen op de merrie keuring. Zilverling is exterieurmatig een super harde merrie, ze staat mooi recht op haar benen, bikkelhard en mankeert nooit iets. Qua beweging heeft ze drie goede gangen en een sterk achterbeen gebruik. Ze heeft een nuchter karakter en is een echt werkpaard onder het zadel. Zilverling heeft zelf Z-dressuur gelopen en komt uit een stam met veel Z-paarden in zowel de dressuur- als aangespannen sport. Haar moeder is de preferente prestatie merrie Mirna.

We verwachten dat Ringo gaat uitgroeien tot een mooi sterk paard met een prettig, nuchter karakter om mee aan de slag te gaan. We zien hem dan ook het liefst verhuizen naar een plek waar hij een sportieve toekomst tegemoet gaat. Interesse in deze knappert? Kom dan gerust eens kijken! Filmpje en prijs op aanvraag!

Stamboom

Vader Spielberg
ZZ Zwaar
Vader van vader Sunny boy
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Rosier
m.m.v.
Moeder Zilverling Mirna
Keur sport
Vader van moeder Parcival
PSG/inter
v.v.m. Koss
m.v.m.
Moeder van moeder Mirna
Pref prest ster
v.m.m. Ahoy
m.m.m.