We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn super lieve en brave D- sportpony aan.

Zijn naam is: Newly Henry, Henry is een 12- jarige ruin en meet 1,43 die op dit moment M2 geklasseerd is. Wij hebben Henry nu 4,5 jaar in ons bezit. Henry heeft nooit iets gemankeerd en heeft altijd op tijd zijn enting en tandartscontrole gehad. 

Ik heb Henry zelf opgeleid van niks tot M2 en heeft nooit een stap verkeerd gezet, Henry is makkelijk nageeflijk te rijden en is super braaf op ander terrein hij zal nooit bang of rillerig zijn. buiten rijden, ponykamp, wedstrijden, trailer laden hij kent het allemaal en is echt super braaf! Ook kan Henry goed springen alleen lagen de ambities van de huidige amazone meer bij de Dressuur en Henry is hier dus ook nooit in uitgebracht. Henry heeft veel prijzen gewonnen en is diverse malen op de kampioenschappen geweest. Hij is een echte blikvanger met zijn mooie dikke staart en zijn dikke nek, hij is een echte knuffelkont.
Henry is geschikt voor zowel een onervaren als ervaren ruiter die nog veel van hem kunnen gaan leren. Wij vinden het super belangrijk dat Henry naar een 5- sterren huisje gaat!! 
In overleg zijn Henry zijn zadel, hoofdstel & dekens mee over te nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 06-82600912
Henry valt in de gemiddelde prijsklasse.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
kringkampioen 2019 B 1