We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

NOG SLECHTS 1 VEULEN BESCHIKBAAR:

U zoekt een toekomstige kampioen en u bent zich bewust van het belang van een bewezen moederlijn?  Dan kent u ongetwijfeld de BWP-prestatiestam 34 van Qerly Chin!

Wij bieden twee unieke hengstenveulens aan uit de volle zus van o.a. de gekeurde hengsten O’Darco vh Schaeck (v. Darco), Royal Touch vh Schaeck (v. Untouchabel) en Million Dollar vh Schaeck (v. Plot Blue), die op driejarige leeftijd werd aangekocht door het Hollsteiner Verband.   

Uit deze succesvolle moederlijn van Qerly Chin, komt de merrie Wallon de Muze (v. Nabab de Reve), die zelf succesvol was in de sport op 1.60m-rubrieken en bovendien zelf moeder is van o.a. Narcotique de Muze (1.60m, v. Darco), Exquis Walnut de Muze (1.60m, v. Nabab de Reve), Werly Chin de Muze (1.50m, v. Nabab de Reve) en Daytona De Muze.  Deze laatste sprong zelf 1.60m en heeft o.a. gegeven Kalisto de Music (1.50m, v. Darco) en Gin Tonic De Muze, die uitsluitend in de fokkerij werd ingezet.  En zo is de cirkel rond en komen we uit bij onze twee hengstenveulentjes van Conquistador en Conthargos.  Zoals u ziet: sport gegarandeerd!!   ·        

Conquistador x Plot Blue (°25/04/2021): De hengst Conquistador (Clinton x Heartbreaker) is BWP Ambassadeur, met resultaten in verschillende 1.60m-rubrieken.  Deze hengst werd lange tijd exclusief voor de sport gereserveerd.  Uitzonderlijk is echter dat van zijn beperkt aantal nakomelingen de meesten het erg goed doen in de sport.  In Australië bijvoorbeeld zien we een twintigtal nakomelingen, waarvan er 11 winnaars zijn in CSI.  Bovendien was Conquistador de enige hengst ter wereld die op de Wereldruiterspelen in Tryon twee nakomelingen had in de top 30.   Conquistador geeft aan zijn nageslacht een goed ruggebruik, een elegant hoofd en voldoende bloed door.  Dat zien we zeker terug in ons veulen dat absoluut voldoende ras en uitstraling vertoont.     ·        

Conthargos x Plot Blue (°16/5/2021): Conthargos (Converter x Carthago Z) zelf zijn sportcarrière is ten gevolge van een blessure jammer genoeg vroegtijdig geëindigd.  De hengst is echter, als leverancier van meerdere Grote Prijs-winnaars en vader van twaalf gekeurde zonen, een echte topvererver!    Aan zijn nakomelingen geeft hij een krachtige persoonlijkheid, topvermogen en een sportieve instelling mee.  In combinatie met een succesvolle moederlijn de ideale cocktail voor succes!  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Quantro vh Schaeck
Vader van moeder Plot Blue
v.v.m. Mr Blue
m.v.m. Ilotte
Moeder van moeder Gin Tonic De muze/vh schaeck
v.m.m. Vigo Darsouilles
m.m.m. Daytona de muze