We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: prachtig, elegant merrieveulen van Cum Laude x Gribaldi. Riva is nieuwsgierig, lief en makkelijk in omgang. Geboren op 17 mei 2021. Foto's & video zijn gemaakt op 5 juni.

Dit is al het beeldmateriaal dat beschikbaar is. Voor serieuze interesse graag contact via telefoon of WhatsApp met Svea Reekers: 0653768045. Het is altijd mogelijk om langs te komen voor een bezichtiging. 

We hebben ook een 3-jarige ruin Everdale x Gribaldi te koop, zie hiervoor onze andere advertentie: https://www.sporthorses.nl/advertentie/187216/te-koop/paarden-te-koop/prachtige-everdale-x-gribaldi-ruin/ 


Over de vader Cum Laude
Cum Laude combineert in zijn afstamming het beste uit zowel de Nederlandse als de Duitse fokkerij. Vader Apache valt op door zijn super bewegingen en zeer goede gebruik van het achterbeen en is momenteel zeer succesvol in de top van de Grand Prix. Moeder Pacharel T is een dochter van de invloedrijke Hannoveraanse hengst Weltmeyer. Grootmoeder Kacharel T is een product uit de bekende Oldenburgse Rikki-stam en stamt af van de dressuurpaardenleverancier Rubinstein I. 

De nakomelingen van Cum Laude vallen op door maat en front en ze bewegen met veel zelfhouding en souplesse. Op de CK in Friesland werd zijn 3 jarige dochter Kynona (mv. Ampere) Kampioen en ontving een uitnodiging voor de NMK en op de  veulenkeuring in Tolbert werd Namalia (mv. Flemmingh) gehuldigd als Kampioen en uitgenodigd voor de NVK.

Stamboom

Vader Cum Laude
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Aranka
Vader van moeder Gribaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.