We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ruin, 1,25m hoog, schimmel panterbont (zwart panterbont geboren).
Chique B pony met sportambities zoekt een ruiter die met hem de show wilt stelen. Hij beheerst een goede basis dressuur en springen en is regelmatig mee geweest naar de club. We springen op dit moment tot 60 cm (b niveau) met hem. Hij bezit 3 goede gangen waarvan zijn galop het meest opvalt. Hij is mee geweest op buitenritten ook met ruiters met weinig ervaring (met begeleider ernaast), gaat regelmatig mee op de trailer en is gewend om in de kudde te lopen. 

dressuurmatig kan hij mooi nageeflijk lopen, laat zich met kleine hulpen op de zit in balans rijden en kan wijken voor het been. Hij wil graag werken maar heeft een wel een ruiter nodig die hem rijdt. 

In het parcours is hij fijn te rijden en zet zich 100% in.

Op buitenrit kan hij zowel voorop als achterop. Hij is verkeersmak maar staat met de grote landbouwvoertuigen nog wel graag even op een oprit. Hij vlucht niet en is niet erg angstig. 

Hij heeft zijn inentingen volgens de nieuwe richtlijnen van het knhs gehad. Is voorzien van chip en paspoort en wordt zeer regelmatig bekapt.

Hij heeft 1 mei zijn eerste wedstrijd gereden b dressuur en b springen. Dressuur was hij overall (dus alle maten pony's klasse B bij elkaar) 2e. Springen was hij 1e. 

Prijs bespreekbaar bij de juiste plaats. Pony wordt verkocht met garantie, informeer naar de voorwaarden.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.