We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Filmpjes op aanvraag via de Whatsapp: +32477281366

Hadise by Hidalgo Z (Harley VDL X Nabab De Reve)

Hadise is een getalenteerde 4-jarige merrie en heeft alles om een toekomstige ster te worden in de spring- of dressuurwereld. Naast haar uitstekende gangen (ruime galop!) heeft Hadise ook een geweldig karakter. Ze is heel makkelijk te rijden. Hadise heeft altijd zin om te werken en heeft een heel zachte, makkelijke aanleuning. Momenteel is zij ongeveer 1m65. Naast haar talent en knappe uitstraling is Hadise ook lief in omgang. Ze gaat dagelijks heel braaf naar de wei, is rustig tijdens het opzadelen en opstappen én is bovendien ook braaf op transport. Kortom, het is heel fijn om met haar samen te werken.

Hadise is perfect op de RX-foto’s en is ook perfect klinisch gekeurd (beide in 2020). Zij heeft geen stal- en/of andere gebreken. Hadise ging steeds op tijd naar de hoefsmid en naar de tandarts. Ook zijn vaccinaties en ontwormingen zijn perfect in orde.

Voor filmpjes: +32477/28 13 66 

Stamboom

Vader Harley VDL
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v. Bacarole
Moeder van vader Larthago
v.m.v. Carthago Z
m.m.v. Daisy IV
Moeder H-No-Limit
Vader van moeder Nabab De Reve
v.v.m. Quidam De Revel
m.v.m. Melodie En Fa
Moeder van moeder Wanette
v.m.m. Clinton
m.m.m. Nanette