We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:
Eyecatcher: Chique energieke 3-jarige zwarte KWPN dressuurmerrie (Henkie X Voice). 
Novaletta Happinezz is geboren op 14 mei 2018. Ze is een zwarte parel, een luxe type met edel hoofd.  Onlangs klinisch en röntgenologisch gekeurd (mei en juni 2021) Deze foto’s zijn beschikbaar.

Novaletta is een merrie met veel potentie voor de sport voor een ruiter met ambities. Ze beschikt over een ruime stap, zeer krachtige draf met sterk achterbeengebruik. Ze beweegt lichtvoetig met souplesse, tact en lossigheid. Gezien haar leeftijd heeft ze al veel balans in alle gangen. Ze zou ook interessant zijn voor de fokkerij. Ze meet nu 1.60 m en is volop in de groei! 

Novaletta is een zwarte diamant met uitstekende gangen, ze beweegt met veel cadans en schwung. Geen gebreken of bemerkingen. Ze is vriendelijk en leergierig, gezien haar leeftijd geen beginnerspaard. Ze is veel in de hand geweest en inmiddels bekend met longeren, hoofdstel en zadel. 

Uiteraard altijd bijtijds ontwormd, geënt en bekapt. Thans in bezit van de fokker.

Haar afstamming is Henkie x Voice (x Rhodium x Krack C). Henkie was Kampioen bij de KWPN Hengstenkeuring en in 2017 succesvol onder Adelinde Cornelissen: Beste Nederlandse paard bij de 5-jarige dressuurpaarden. Glock’s Voice: Grand Prix zeer succesvol onder Edward Gal en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen. 

Novaletta valt in de hogere prijsklasse, maar bij een juiste klik is de prijs bespreekbaar. 

BIJ SERIEUZE INTERESSE GRAAG ALLEEN REAGEREN VIA WHATSAPP: 0622092673

Stamboom

Vader Henkie
Vader van vader Alexandro P
STB KEUR
v.v.v. Koss
STB Preferent
m.v.v. Itilde
STB KEUR Preferent
Moeder van vader Beaujamanda
STB STER
v.m.v. Upperville
m.m.v. Jamanda
KEUR, Sport dres.
Moeder Happinezz Summer Voice
Vader van moeder Voice
v.v.m. De Niro
m.v.m. Rohbria
Prestatie
Moeder van moeder Ayla
v.m.m. Rhodium
m.m.m. Triangel
STER PROK