We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe D-pony komt vanwege mijn studie te koop.
Boyco is een ontzettend lieve pony die graag voor je wil werken. Hij is 200%
betrouwbaar maar kan soms wel fris uit de hoek komen, daarom heeft hij een stoere en gedreven ruiter/amazone nodig die graag samen met hem het avontuur aan wil gaan.
Op dit moment rijden we actief dressuurwedstrijden op M1 niveau, hebben in het verleden springwedstijden in de B gestart en zelf ook crosswedstrijden op B-niveau gereden.
Bij de vorige eigenaar heeft hij dressuur Z2, Springen M en Cross L gelopen. Boyco zijn eerste eigenaar is Jordy Wilken, hij heeft hem dan ook internationaal in de cross uitgebracht en heeft hier ook veel ervaring aan overgehouden. Boyco staat nu al 8,5 jaar bij mij en alle knopjes zitten er wel op. We rijden regelmatig buitenritten en doen veel afwisselende dingen buiten de dressuur om, hij geniet hier enorm van. Hij is nog jong van geest en uit alles blijkt dat hij overal zin in heeft en klaar voor is.

Voor meer filmpjes en informatie kunt u een berichtje sturen naar: 06- 532 86 166.

De pony gaat alleen weg naar een vertrouwd huisje.

Stamboom

Vader Vita Nova's Golden Borris
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kim
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.