We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

*** GERESERVEERD ONDER VOORBEHOUD***


Kamerine VZ is een stoere dame met een hart van goud. Kamerine VZ is eenmalig op wedstrijd geweest en verliet daarbij haar eerste tripje binnen de witte hekjes met drie winstpunten in het M1. 
Kamerine beheerst groen de oefeningen van het Z1. 
Deze 6 jarige merrie is direct te koop van de fokker en is als drie jarige volledig gekeurd. Ze stamt af van Chippendale en haar moeder is een ster, sport dressuur merrie van Juventus, haar overgroot vader is Damiro. 

Haar karakter is bijzonder nuchter en maakt zich niet snel druk, tijdens het rijden kan je haar goed aan het werk zetten en accepteert dit allemaal erg goed. Ze zal niet bokken steigeren, wegrennen of kijkerig zijn. Ook heeft ze absoluut geen merrie gedrag en loopt altijd met haar oortjes recht naar voor. 

Kamerine is perfect voor mensen met angsten en welke toch ambitie hebben verder te komen in de dressuur. Ze geeft een erg safe gevoel en is erg knuffelig in de omgang. tevens kan Kamerine makkelijk op buitenrit alleen en met andere. Kamerine heeft geen gebreken, niet op stal en niet in de omgang. 

Wij verkopen haar omdat onze stoeterij van 60 paarden inmiddels vol staat en helaas moeten er nu toch een aantal verkocht worden. Mocht Kamerine niets voor u zijn, neem dan contact op wij hebben ongetwijfeld iets voor u staan wat wel past. 

Gelieve contact op te nemen via whatsapp 0621324083. 

Wij vragen voor Kamerine € 20.000 EXCL BTW. 

Stamboom

Vader Chippendale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pamorine VZ
Ster Sport Dressuur
Vader van moeder Juventus
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Damiro
m.m.m.