We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Imponerende,  waanzinnig lieve lichte tour paard te koop!

Uphill x ster Ronaldo x keur sport Corleone

Gitaar kwam hier als 4 jarige op stal, samen zijn we begonnen in de klasse L2 en hebben we ontzettend veel prijzen gewonnen. 
Met zijn stokmaat van 1.80 is hij een echte eyecather, en is ondanks  zijn voormaat  zeer goed aan elkaar te rijden.
mijn dochter van 11 met alleen manegeles ervaring stuurt er zo op weg. Gitaar is 200% betrouwbaar en door IEDEREEN te rijden zowel op trens als op stang en trens.

Gitaar is gezond, heeft geen stal gebreken en is alleen te laden op de trailer. Bij de hoefsmid en tandarts is hij super braaf en ook met opzadelen,  poetsen etc etc staat super braaf te wachten.
Zijn 3 gangen zijn zeer correct en series zijn super,  de passage en piaffe laat hij goed zien en de eners pakt hij ook goed op.  
Kortom, Gitaar  is nog lang niet klaar in de sport en wil graag nog heel veel prijzen winnen.

Een sprongetje vind hij fantastisch , net als een rondje in het bos. 

Zijn vader Uphill staat bekend om zijn fijne nakomelingen met hun gemoedelijke karakter , Gitaar blinkt uit met zijn vriendelijkheid!!!! Een vriend voor het leven.

Scores in de LT tussen de 60 en 66% , Hij kan veel hoger score !! Door mijn onzekerheid op wedstrijd lukt het niet altijd om hem zo te rijden als thuis...

Als 4jr heb ik hem laten keuren,  alles was oke. Keuren is uiteraard geen probleem K.K.

Ik verkoop hem met tegenzin...  maar om onze droom werkelijkheid te laten worden moeten we keuzes maken. Ik zoek een FANTASTISCH 5 ***** huisje waar iemand net zo veel van hem gaat houden als dat ik doe. 
Reacties uitsluitend via een appje vanwege mijn werk.  Mailen mag ook.
Een filmpje van een prix st George proef kan ik via de app sturen. Is wel van even geleden,  paard is nu veel sterker en een echte bodybuilder. Binnenkort een recente film beschikbaar

Hogere prijsklasse >75.000
hij keurig tevwachten

Stamboom

Vader UPHILL
Vader van vader OSCAR
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Wolida
Ster
Vader van moeder RONALDO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder OLIDA
Keur sport
v.m.m.
m.m.m.