We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op 21/04 gaf Goya v/h Kluizebos (Contact v/d Heffinck x Acorado I) een knap, zelfbewust merrieveulen "CUMANA v/h Gouden Bit Z", een dochter van Cumano Alpha Z, een kloon van de alom gekende CUMANO.Een fijn merrieveulen, een sportief bloedtype met nog een interessante prestatiegerichte moederlijn.

CUMANO ALPHA Z heeft zijn dekbrevet gekregen gekregen bij Zangersheide.
Lansink en CUMANO hebben een indrukwekkende carrière beleefd : ze wonnen de wereldtitel in Aken in 2006 en het jaar er op het EK zilver in Mannheim. Hij won verder ook de Grote Prijs van Calgary en nam deel aan de Olympische Spelen van 2004 in Athene en 2008 in Hong Kong.CUMANO heeft 17 goedgekeurde zonen waaronder Cupido Z, SIC Nectar des Roches, Atomic Z en Chilli Pepper van de Helle. Daarnaast heeft deze hengst een 50tal nakomelingen die op het hoogste niveau in de sport lopen.Een fijn merrieveulen, een sportief bloedtype met nog een interessante prestatiegerichte moederlijn.

Meer info : www.hetgoudenbit.be                      "Fokprogramma"

Peter Goossens – Fokkerij & Springstal “Het Gouden Bit”
Torhoutsesteenweg 2 - 8210 Zedelgem
+32 (0) 477 281 085
hetgoudenbit@hotmail.com 

Stamboom

Vader CUMANO ALPHA Z
Vader van vader CASSINI I
v.v.v. CAPITOL I
m.v.v. WISMA
Moeder van vader CHANELL II
v.m.v. LANDGRAF I
m.m.v. WEISSE DAME
Moeder GOYA V/H KLUIZEBOS
Vader van moeder CONTACT V/D HEFFINCK
v.v.m. CONCEPT
m.v.m. MS FRANZISKA
Moeder van moeder BELL EPOQUE
v.m.m. ACORADO I
m.m.m. REINA Z