We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij te koop aan:

Seven is een mooie ruin van 1.66m hoog. Hij heeft een hele interessante afstamming. Met zijn 5 jarige leeftijd is hij nu klaar om verder opgeleid te worden. Hij heeft de tijd gehad om te groeien en is nu netjes op L niveau getraind. Er is een begin gemaakt met de M oefeningen. Seven heeft drie goede correcte basisgangen. Ook heeft hij een fijne aanleuning met een zacht mondje. In de omgang is Seven super braaf en houd hij van aandacht, knuffelen en poetsen. Ook is die makkelijk op transport en braaf bij de hoefsmid.

Seven is nu klaar om verder opgeleid te worden en daardoor is hij ook niet geschikt voor een beginnende ruiter. Hij staat droog op zijn benen en is op 30-01-2018 gekeurd. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 0623938155. Voor een video kunt u een whats app sturen op mail wordt niet gereageerd. Seven staat in Weert. De vraagprijs voor hem is 19 500 euro.

Stamboom

Vader Blue Horse Zalabaster
Vader van vader Blue Hors Zack
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Orona
Moeder van vader Aglaja
v.m.v. Alabaster
m.m.v.
Moeder Heiline's Episode II
Vader van moeder Underworld XX (USA)
v.v.m. Riverman XX (USA)
m.v.m. Satania XX
Moeder van moeder Evita
v.m.m. Coronado
m.m.m. Eclipse