We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

###Prachtig hengstveulen van FynchHatton ###.

Eeen hoogbenig veulen wat heel  fijn beweegt!Tevens een erg chique veulen.Hij staat correct op zijn benen en heeft uitstraling!!Alles wat je wilt in een dressuur veulen!

Moeder Lysette HEFO (Ampere-Triton)hebben we zelf gefokt uit Rysette V(Triton-Patriek elite pref sport).Erg fijn paard die ook haar kwaliteiten onder het zadel laat zien.Het is de bedoeling dat ze na het veulen van volgend jaar leeg blijft om de sport in te gaan met het oog op het sportpredikaat. Vorig jaar heeft Lysette HEFO ook een prachtig chique goed bewegend veulen van Kjento gebracht.

Tevens hebben we nog een halfzuster van deze merrie:Fhrysette HEFO (Tuschinski-Triton elite).Deze merrie is al wat ouder en heeft al  verschillende goede veulens gebracht:de eerste is verkocht aan een buitenlandse amazone en doet het ondertussen erg goed in de sport.Ze is tevens ster geworden.Een ander veulen is verkocht aan een Duitse hengstenhouderij. Een andere is verkocht aan een buitenlandse Olympisch reamazone. Ook het veulen van dit jaar het een uitzonderlijk goed thuis gevonden bij een Duitse ruiter en zullen we ongetwijfeld nog wat van gaan horen.

Verder zitten er verscheidene veilingsveulens in dit lijntje:oa naar Amerika verkocht,en een vierjarige die het super doet bij Matty Masserink.

Zysette V(Cabochon)heeft ZZ licht gelopen en haar halfzus Nysette V(Dukaat)heeft ZZ zwaar gelopen.Grootmoeder Wysette leverde meedere Z2 paarden.De lijn gast rechtstreeks  terug op de bekende Paerel,die niet alleen de moeder is van de KWPNhengst Amethist masr staat ook aan de basis van succesvolle pasrden als het internationale juniorenpaard Archibalt(DeNiro),de ZZ licht Winterswijk Melange(DeNiro)en springfenomeen Big Star(Quick Star)!Ook het internationale GP paard Boxberger komt hier rechtstreeks uit.

Vader FynchHatton behoeft voor de dressuurprikkers onder ons geen introductie meer😉.(Mocht dat wel het geval zijn:Helgstrand hengsten).

Voor wie op zoek is naar een toekomstige topper...
V. zeer goede veulens gebracht

Stamboom

Vader FynchHatton
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lysette HEFO
Vader van moeder Ampere
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rysette V
Elite pref sport
v.m.m.
m.m.m.