We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden van onze dochter moeten wij onze super lieve mooie elegante verschijning,  valkkleur, Goldwyn Emelwerth te koop aanbieden.
Ze is een heel aanhankelijke merrie van 10 jaar oud en 1.48cm hoog die volledig op de ruiter vertrouwt. Ze heeft dan ook een zekere ruiter nodig met rij ervaring. Ze heeft een heel fijn mondje.

Wij hebben haar op 6 jarige leeftijd bij de fokker gekocht, die zelf geen afscheid van haar kon nemen, en allround met haar heeft gewerkt. Met succes in de cross, springen en dressuur.
Onze dochter heeft enkel met haar dressuur gelopen , elke klasse in de 20 punten omdat we dachten de tijd te hebben, maar nu door corona niet verder kunnen uitbrengen en is ze nu Z1+6 ( vanaf maart 2021 Z gestart). Onze dochter was toen 10 en is nu 14 jaar. Goldwyn heeft 4 jaar niet gesprongen.
Goldwyn gaat graag mee op wedstrijd ( trailermak),het bos en ze is braaf bij de hoefsmid. Elk jaar keurig geënt en elke 2 jaar de tandarts.
Goldwyn verdient een super huisje met een ruiter die graag de sport met haar verder beoefent en waar ze niet alleen als pony / paard is.

Prijs bespreekbaar indien een goed huisje
Prijsindicatie : € 10.000,00 - € 13.000,00

Stamboom

Vader Cassablanca Emelwerth
Vader van vader Bodo
v.v.v. Coelenhage's Purioso
m.v.v. Amarens
Moeder van vader Sunday
v.m.v. Bokkesprong Czardas
m.m.v. Jodi
Moeder Ysselvliedts cartier
Vader van moeder Glansevin Graffiti
v.v.m. Carwed charmer
m.v.m. Glansevin Garland
Moeder van moeder Carlybelle
v.m.m. Blue ocean
m.m.m. Alnasr jewel