We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze zeer knappe ruin  Macho van Valdez x Gribaldi heeft alles in huis om een goed sporpaard te gaan zijn!

De mooie zoon van Valdez blinkt uit in zijn takt matige manier van bewegen en zijn mooie zelfhouding. Zijn draf is te omschrijven als ruim en hij heeft een snel en sterk achterbeen wat makkelijk door komt. De stap is zeer ruim, en makkelijk. De galop is krachtig ! Hoog op zijn benen , goed achterbeen en aanleg zijn woorden die echt bij Macho passen!

Macho is een paard die een fijne instelling heeft, hij wil graag werken en heeft dan ook een fijne looplust. Ook is hij leergierig, het is kwa karakter een wakker paard maar heel eerlijk. Hij leert graag en is zowel buiten als binnen te rijden. Macho is professioneel opgeleid en kan zowel met als zonder sporen gereden worden dit geldt ook voor de zweep.
Hij is wat later zadelmak gemaakt, hij heeft altijd bij de fokker gestaan en is nu nog in eigendom van de fokker.
 
Macho is helemaal gekeurd en heeft helemaal gezond. Ben je opzoek naar een paard met veel aanleg en wil jij een talentvol paard verder opleiden dan past macho zeker bij jou?

Video beschikbaar op aanvraag via whats app.
Voor vragen bel gerust!

Jesscia : 0612183382
Chantal: 0610114630
Graag alleen reageren via whats app

Stamboom

Vader valdez
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.