We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mega knappe 3-jarige hengst van I'm Perfect x Fidermark x Doruto x Amor

Neptune is een prachtige, sterk gebouwde hengst met heel veel front en uitstraling. Hij heeft drie zeer goede gangen waarin zijn sterke achterbeengebruik opvalt: een uitstekende taktmatige stap met ruime overstap, een zeer functionele lichtvoetige draf waarin hij zowel groot als klein kan gaan, en een goede galop met veel draagkracht.
Neptune is eerlijk, intelligent, speels en heeft altijd goede zin. Hij kent het longeren met bit en singel en is nu enkele keren bijgezet. Hij pakt het werk heel goed op, leert snel en reageert goed op stemhulpen. Neptune is braaf op de poetsplaats en bij de hoefsmid. Poetsen, wassen, voeten oppakken en opscheren is geen enkel probleem. Hij is makkelijk te laden op de trailer en reist rustig.

Vader I'm Perfect stamt af van vele top dressuurverervers. Zijn vader Blue Hors Zack (Rousseau x Jazz) behoort zelf tot de absolute wereldtop in de sport en fokkerij en is de vader van o.a. Glock's Zonik, Jameson RS2 en Sezuan. Zijn moeder heeft eveneens een droomafstamming: Fidertanz x Rubin Royal x Don Schufro. I'm Perfect is momenteel ZZ-Licht geklasseerd en in zijn opleiding goed op weg richting de hogere klassen. Hij wordt geprezen om zijn lichtvoetigheid en werkwilligheid en toont veel aanleg voor het zwaardere werk.
De moeder van Neptune verenigt de stempelhengsten Fidermark, Doruto, Amor en Olaf van Wittenstein. Zij vererft uitstraling, front, souplesse en een fantastisch karakter. Zij is nog in ons bezit en te bezichtigen, evenals zijn (half)broer en -zussen.

Neptune is röntgenologisch goedgekeurd incl. rug en hals. (Overkeuren k.k.)
Meer info via 06-50510936

Stamboom

Vader I'm Perfect STH
Vader van vader Blue Hors Zack
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Jazz
Moeder van vader
v.m.v. Fidertanz
m.m.v. Rubin Royal
Moeder
Vader van moeder Fidermark
v.v.m. Florestan
m.v.m. Werther
Moeder van moeder
v.m.m. Doruto
m.m.m. Amor