We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Expressieve 12 jarige lichte tour merrie San Amour x Rosenkavalier

(Paard staat in Nederland)
Sicilia is een prachtige zwarte merrie met een topkarakter. Ze loopt succesvol Prix St. Georges, is een echte eyecatcher in de dressuurring! Behaalde met amateuramazone vele 70+% scores en selecteerde zich o.a. voor de Britse Kampioenschappen op ZZ-licht niveau. Daarnaast is het ook mogelijk om met haar heerlijk ontspannen buiten te rijden. Sicilia is zelfs te vertrouwen met een beginnende ruiter/amazone. Waar vind je ze nog?! Een topsport paard met expressieve bewegingen, een gouden hart en mooi zwart hoofdje!

Sicilia is 1x ingezet in de fokkerij middels embryotransplantatie. Haar nakomeling van Toto jr. is een extreem goed veulen. (video beschikbaar) Door haar interressante bloedopbouw en succesvolle merrielijn, waarin meerdere goedgekeurde hengsten en verband- en staatspremie merries terug te vinden zijn, kan de fokkerij naast of na haar sportcarriere een hele interessante optie zijn.

Prijsindicatie >€60.000 bel voor meer info.

Dominique Van Der Horst: +31651785825
Brecht D'Hoore: +32495530672
Shani Van Mieghem: +447594974664

Stamboom

Vader San Amour
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v. Sandro Song
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Puppenfee
v.m.v. Plaisir d'Amour
m.m.v. Ariola
Moeder Raffinesse
Vader van moeder Rosenkavalier
v.v.m. Romadour ||
m.v.m. Diva
Moeder van moeder Freudentänzerin
v.m.m. Freudentänzer
m.m.m. Petra