We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rolce Royce DKH Z is de naam van deze gespierde hengst.

De vader is ROCKIT-K VAN'T KATTENHEYE een hengst van JV-Horses.
Rockit is een jonge beloftevolle hengst van 1m66 groot.Hij is een nakomeling van de merrie Eloubet van de Doorndonkhoeve. Zij gaf al meerdere topnakomelingen die allen springen op niveau 1m35- 1m50. Ze is een dochter van KANNAN X BALOUBET DE ROUET die uiteraard ook op topniveau sprongen. 
Zijn vader is de welbekende en populaire CORNET OBELENSKY. Deze is op zijn beurt weer een nakomeling van CLINTON X HEARTBREAKER. Allen presteerden ze op het hoogste niveau. 

De moeder van Rolce Royce is onze eigengefokte Qadira Van De kondorhoeve. Ze is een nakomeling van NAGANO en is nog maar 4 jaar. Ze is ontzettend groot (1m78) waardoor ze tot heden nog niet ingezet is in de sport om haar uit te laten groeien. Ze laat in vrijheid een goede sprong zien en is onder het zadel de braafheid zelve. 

Rolce Royce is een langbenig hengstveulen met veel body. We verwachten naargelang zijn gangen en karakter te zien veel van hem.
 
Op de derde laatste en voorlaatste foto zijn  Rockit-k Van't Kattenheye te zien. Op de laatste foto is de moeder te zien. 
De link verwijst naar en video van Rockit-k.

Stamboom

Vader Rockit-k van't Kattenheye
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v. Clinton
m.v.v. Rabanna van Costersveld
Moeder van vader Eloubet van de Doorndonkhoeve
v.m.v. Kannan
m.m.v. Aloubet van de Doorndonkhoeve
Moeder Qadira Van De Kondorhoeve
Vader van moeder Memory V&V
v.v.m. Nagano
m.v.m. Udeline De Ridder
Moeder van moeder El Espoir
v.m.m. Nochris
m.m.m. Randa