We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens studeren volgend jaar, bied ik mijn super lieve en brave merrie Mahina van den Bisschop aan. 
Mahina is een 9 jarige (net 9) merrie en heeft een stokmaat van 1.62. Haar afstammeling is Stakkato x Carthago.

Ze loopt L springen en in het parcours is ze gemakkelijk rond te rijden en zal niet snel heet worden. In dressuur loopt ze momenteel B, maar ik heb haar zelf hier nooit verder in doorgetraind omdat mijn interesse bij de springsport ligt. Maar ze heeft zeker potentie om ook in de dressuur zich verder te verbeteren tot L of M niveau. Op bosrit is ze mega braaf en ze vindt het ook hartstikke leuk! Het verkeer maakt haar ook niet uit. Daarnaast is ze echt een mega lief paard, met een hart van goud, in de omgang. Je kunt er alles mee doen en zal altijd lief blijven doen, zowel tegen mensen als andere paarden. Kortom het is een perfect paard voor de overgang van pony naar paard. 

Ze is een super relaxed paard en daarom is ze ook bij de smid, dierenarts en met trailer laden een gemakkelijk en braaf paard. 

Voor meer informatie en filmpjes (wedstrijd of training) kunt u contact opnemen met +316 37 16 62 26. Graag via een whatsappje!

Stamboom

Vader Stakkkato
Vader van vader Spartan
v.v.v. Servus
m.v.v. Gotthilde
Moeder van vader Pia
v.m.v. Pygmalion
m.m.v. Goldfeder
Moeder Cartonga Z
Vader van moeder Carthago
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Perra
Moeder van moeder Gasandra Z
v.m.m. Grand canyon
m.m.m. Lasandra