We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

D-Springpony met sportkarakter en uitzonderlijk veel vermogen. 

Het had hét jaar moeten worden van de internationale sport met de pony’s. Helaas gooide Covid roet in de plannen en hebben we moeten besluiten enkel op de paarden te richten. 
Viper is een 9 jarige Duitse D-Sportpony met veel bloed, onnavolgbare flexibiliteit en vermogen. Voor een ruiter met kunde en ambitie.
Viper is gedurende de winter doorgetraind op Z/ZZ niveau en wordt op wedstrijd uitgebracht op Z niveau. Hij is startklaar en zolang hij niet verkocht is wordt er gewoon doorgetraind en als het weer mag, wedstrijden met hem verreden. 
Viper is een zeer werkwillige pony. Wil geen fouten maken in het parcours. Snel, wendbaar en heeft een mega vlugge voorhand en gigantisch sterke achterhand. Geschikt voor de ervaren ruiter met (internationale) sportambitie. 
Hij is in 2020 röntgenologisch en klinisch gekeurd zonder bemerkingen. Geen stalgebreken.
In september 2020 FEI gemeten 1.45m (zonder ijzer). Overkeuren mag, kosten zijn voor koper. 

Deze pony is samen met onze andere D-pony Egmond in de sport uitgebracht. Beide pony’s worden nu ter verkoop aangeboden. Ruiter wordt 16 dit jaar en zal zich nu gaan richten op de paardensport. 

Vraagprijs € 17.850,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten via 06 53592814.

Stamboom

Vader Top Berlin
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.