We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer talentvolle spring- en/of evening pony van 1m46.

In verband met overgang naar de paarden bieden wij onze geweldige en talentvolle springpony, Lucky's Inspiration, te koop aan. Lucky's Inspiration heeft veel vermogen en is een uitstekende en vooral voorzichtige springpony die met veel afdruk en techniek springt. Daarnaast zou hij ook een geweldige eventing pony zijn. 

Helaas hebben wij Lucky's Inspiration door COVID-19 weinig kunnen starten echter zijn mijn dochter en Lucky's Inspiration in 2020 in 6 maanden doorgestroomd van het B naar het M springen. Daarnaast is hij B dressuur geklasseerd, maar aangezien hier niet de ambitie van mijn dochter ligt is hij weinig in de dressuur uitgebracht. Tevens heeft Lucky's Inspiration een aantal crosslessen en oefencrossen gelopen wat hij erg leuk vindt.

Onze pony heeft zeker potentie voor het Z/ZZ springen en zou daarnaast het ook goed doen als eventing pony. 

De pony heeft geen gebreken en/of stalondeugden. 

Lucky's Inspiration valt in een hogere prijsklasse. Bij serieuze interesse, graag telefonisch contact of een whatsapp naar +31 6 30018920.

Stamboom

Vader Principal Dream vd Delthoeve
Vader van vader Principal Boy
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Silly Boy
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.