We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige unieke Valk ruin!

Dit mooie paard is Emperador. Hij is een 10 jaar oude PRE uit spanje. Hij heeft hier eerst zijn werk mogen doen als dekhengst en is onlangs geruind. 167cm hoog. Zie youtube video voor een kleine sfeer impressie. Hij is natuurlijk in bezit van papieren/paspoort en CARTA

Emperador staat mij zeker niet in de weg maar omdat de klik niet helemaal kan komen ben ik rustig aan het kijken naar een EVENTUEEL nieuw plekje. Emperador gaat dus ook zeker alleen naar een particulier en geen handelaar mocht ik hem met zekerheid willen verkopen.

Hij is goed onder het zadel doorgereden en word 4/5 maal p. week getraind voor de dressuur. Ook loopt emperador leuk mee met een buitenritje maar het liefst wel met een maatje. Op ander terrein is hij zeker braaf. Emperador loopt momenteel op L niveau. Ook word emperador zo nu en dan gereden door een 14 jarig meisje die ik zelf aan het opleiden ben. Hij is dus ook zeer braaf met kinderen. Emperador heeft zeer ruime gangen en bewegingen en zie hem daarom ook zeker uitblinken voor het hogere werk in de dressuur ring. 

 Hij staat rustig stil en houd van zijn nodige knuffels.Ook met opzadelen en poetsen is hij erg braaf. 

Het paard is recent klinisch en rontgen goedgekeurd.

prijs is zeker bespreekbaar bij de goede klik

meer videos en informatie op aanvraag 

Alleen bij serieuze interesse berichten naar: 0648602802
of Pietrik.dijk@gmail.com

Stamboom

Vader Hermoso Maynou
Vader van vader Dulzon IX
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Carinosa lxxxvI
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Forrastera
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.