We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens het bereiken van de 18-jarige leeftijd van de ruiter zoeken we een fijne plek voor onze pony Davinci van de Teugenaar.
Davinci is een grote D-pony die in de dressur M1 heeft gelopen met voldoende punten voor de M2. Hij is heel attent en looplustig (actief voorwaarts) dus enige rijervaring is gewenst. Onze dochter heeft altijd privéles gehad en de dressuur- en sprnglessen op de ponyclub gevolgd. Springen kan hij prima maar het blijft een uitdaging omdat hij je wel uitprobeert.
Davinci is super verkeersmak en is altijd door het dorp naar de club gelopen. Nu wordt er nog wekelijks een buitenrit gemaakt. Laatst heeft onze dochter zelfs zonder zadel met enkel een halster over de dijk gegallopeerd.
We zoeken een plek met de mogelijkheid tot dagelijkse weidegang. Nu heeft hij met een gezelschapspaard een inloopstal en kan dus naar buiten wanneer hij wil. In de omgang is hij echt een knuffelpony. 

Stamboom

Vader Di Caprio de Bois
Stb.
Vader van vader FS Don Worry
Rhld
v.v.v. FS Dacapo Doro
m.v.v. FS Golden Sunlight
St.Pr.St.
Moeder van vader Camilla du Bois
Stb; keur; pref.
v.m.v. FS Eduard
Stb 83,5; pref
m.m.v. Carina
keur; pref; prest.sport
Moeder Fabiën van de Teugenaar
Stb; keur
Vader van moeder Highlight
Stb; prest. sport
v.v.m. Highway
Stb.
m.v.m. Ragna
stb.
Moeder van moeder Ilonka van de Teugenaar
Stb
v.m.m. Nut ox
m.m.m. Goldy
Stb 81,73; ster