We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

- Zadelmak maken
- Corrigeren
- Opleiden / trainen
- Uitbrengen op dressuurwedstrijden
- Verkoop van paarden

WIE BEN IK?
Duidelijkheid, transparantie, vertrouwen, geduld en kwaliteit zijn de kenmerken die typerend zijn voor mij als persoon. Ik ben Shalana Duiveman, 23 jaar oud en 18 jaar ervaring binnen de paardensport. Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met paarden. Hoe reageert het paard, waarom reageert het paard op een bepaalde manier, maar vooral; hoe lossen we iets op, en hoe behalen we samen met het paard het beste resultaat.

Zelf ben ik gespecialiseerd in dressuur t/m klasse Z2 en heb ik diverse paarden zadelmak gemaakt, gecorrigeerd en opgeleidt. Hoe gekker het paard, hoe meer mijn handen gaan jeuken. Waar een ander het licht en vertrouwen niet meer kan vinden, geef ik het paard altijd de ruimte en tijd om te kunnen groeien in zowel vertrouwen in de mens, als plezier in het rijden. Daarnaast staat de mentale en fysieke gezondheid van het paard te allen tijde op nummer 1.

In mijn gedrevenheid en passie leid ik paarden zo goed mogelijk op, waarna ik ze met de juiste mindset en begeleiding, met een gerust hart terug kan sturen naar de huidige eigenaar, want laten we eerlijk zijn... Ieder dier verdient een eerlijke start!

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, en een vrijblijvend gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Tarief: €650 excl BTW - Dit tarief is incl stalling, voer en diensten. Daarnaast heeft ieder paard een eigen weiland en paddock ter beschikking.

06-12655800
Info@trainingsstalduiveman.nl
Shalana Duiveman (@trainingsstalduiveman) • Instagram photos and videos