We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Barnadown B Lucky is een 13-jarige vossen ruin met een hart van goud.

Hij is het ideale juniorpaard om de overgang te maken van pony naar paard.
Lucky is een absoluut junior team kandidaat. In 2019 behaalde hij zilver op het Franse nationale kampioenschap Junioren (CCI2*L).  

Lucky heeft met zijn vorige ruiter vele CCI-2*L en gelopen met vaak een dressuurscore rond de 70%, een foutloos springparcours en een foutloze cross. Zo behaalde hij in Le Pin au Haras een 9e plaats met een score van 32,2 (CCI-2*L), in Lausanne een 3e plaats (CICJ1*) en in Saumur (CCI*) een 9e plaats. Barnadown B Lucky won regelmatig op 1m20 in de showjumping (afstamming Ramiro B 1m60) en loopt fantastisch dressuur.

Lucky is bij ons sinds de jaarwissel 2019/ 2020. Hij heeft zijn huidige ruiter ook heel veel bijgeleerd en een makkelijke overgang bezorgd van pony naar paard. Hij is een echte knuffelaar en zal er alles aan doen om zijn ruiter niet in de steek te laten.
Het is absoluut de moeite waard om kennis met hem te maken.

Met spijt in het hart zal hij verkocht worden omdat zijn ruiter gaat studeren. 
Jammer genoeg zorgde de pandemie ervoor dat we niet aan wedstrijden konden deelnemen waardoor we geen recente resultaten kunnen weergeven.
Lucky heeft geen stalgebreken en gaat makkelijk op een trailer of vrachtwagen. Gedraagt zich zeer goed bij hoefsmid en dierenarts.

Schofthoogte : 1M67 
Clean XR foto's 10/2019 beschikbaar - keuring mogelijk op kosten van koper
Vaccinaties in orde.
We zoeken een 5-sterren thuis voor Lucky. Hogere prijsklasse (30.000 euro)

Stamboom

Vader RICARDO Z
Zangersheide
Vader van vader Rebel II Z
Hann
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Kusiosa
BWP
v.m.v.
m.m.v.
Moeder DIRO
Irish Sport Horse A
Vader van moeder Ramiro B
BWP
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zora
Irish Sport Horse A
v.m.m.
m.m.m.