We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ik ben opzoek naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ huisje voor mijn B pony(1,26 m) Starlight.

Starlight is geboren op 14-12-2014 bij ons thuis. We hebben haar in 2019 zadelmak gemaakt, ze is dus nu 2 jaar onder het zadel. Starlight is een echte kwaliteit volle alleskunner. Ik spring het liefst, waardoor ze op wedstrijd alleen nog maar uitgebracht is in het springen. Dat er bijna geen wedstrijden waren zit natuurlijk ook niet mee, want Starlight kan veel meer dan wat ze tot nu toe op wedstrijd heeft laten zien. Met springen is ze L geklasseerd, met dressuur is ze nog nooit uitgebracht, maar ze is wel bekend met veel dressuuroefeningen (zoals wijken, middendraf, achterwaarts, enz). Starlight is vaak op wedstrijd in de prijzen gevallen, zo was ze in 2020 3e op de Friese kampioenschappen. Ondanks dat Starlight een echte alleskunner is, wordt ze toch blijer van een bak vol met hindernissen, dit is ook waarom een springruiter goed bij haar zou passen. Omdat het zo’n sportpony is zie ik haar met haar nieuwe baasje ook graag nog vaak verschijnen op wedstrijden.

Naast dat ze erg veel kan, is ze ook super braaf. Ze is o.a. een keer mee geweest op ponykamp, waar we hebben gecrosst; gezwommen met de pony; door het bos geweest zijn. Maar ook alleen is ze braaf in het bos. Ze is makkelijk vooruit te rijden, en ook makkelijk weer terug te nemen. Ondanks dat ze zo braaf is, kan ze soms wel wat enthousiast worden, daarom is een beginnende/angstige ruiter niet geschikt voor haar. Het is ook een super knappe pony, dus ze zal altijd erg veel opvallen! 

Bij interesse bellen naar: 06 37331331

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Sterre
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.