We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn pony Hekarla SIH te koop aan. 

Karla is onwijs lief, eerlijk en braaf, maar heeft wel pit. Hierdoor is ze niet geschikt voor de beginnende ruiter. Hekarla is 1.55m. Ze is bij ons uitgebracht tussen zowel de pony's als de paarden en loopt door haar krachtige achterbeen met gemak de afstanden tussen de paarden dicht. Ze is bij ons allround opgeleid. Karla is M springen bij de pony's, B springen bij de paarden (niet verder uitgebracht ivm corona) en M1 dressuur tussen de paarden. Op trainingen loopt ze parcoursen van 1.10m/ 1.20m en dressuurmatig wordt ze getraind op M2-niveau. Bij de juiste combinatie verwachten wij dat ze nog verder kan komen in de sport.

Op wedstrijden springt ze alles en presteert ze het best op de grotere concoursen. Ze is braaf in de omgang, verkeersmak en vindt het heerlijk om bosritten te maken. 

Ze wordt verkocht omdat wij op zoek zijn naar een groter jong springpaard.

Hekarla valt in de hogere prijsklasse.

Bij interesse graag bellen of appen. Van maandag tot en met vrijdag wordt er na 17.30 gereageerd. Filmpjes zijn op te vragen via WhatsApp.
Telefoon nummer: 06-19770002

Stamboom

Vader Indoctro
Vader van vader Capitol I
v.v.v. Capitano
m.v.v. Folia
Moeder van vader VRM Venessa VII H
v.m.v. Caletto II
m.m.v. Organesch H
Moeder Bokarla
Vader van moeder Ed King Hill
v.v.m. Ekstein
m.v.m. Fabiola
Moeder van moeder Bukarla
v.m.m. Utrecht
m.m.m. Vukarla