We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rechtstreeks van de fokker te koop:

Deze grote, stoere ruin genaamd Kadorava.
Kadorava is een Lord Leatherdale x (elite, IBOP, NMK)Trento B x (elite, pref, sport) Negro.
Kadorava komt uit de Rava stam, van wijlen Cees van Etten, met veel predicaten en sport en hij is o.a. nauw verwant aan de internationale Lichte Tour paarden Endyrava (v. Lord Leatherdale) en Edyrava (v. Lord Leatherdale).
Een halfbroer (v. Chippendale) loopt op Lichte Tour niveau in Amerika.
Kadorava heeft het IBOP certificaat. Hij heeft, door omstandigheden en de Corona, nog geen wedstrijdervaring, maar is klaar om op wedstrijd te gaan. Hij is op M niveau afgericht.
Hij is niet kijkerig op ander terrein en goed te rijden. Hij is niet geschikt voor een beginnende en/of onzekere ruiter. Hij heeft wel een ruiter nodig die duidelijk is.
Kadorava is altijd netjes geent en ontwormd. Verder is hij heel braaf in de omgang, maar ook bij de hoefsmid en met opscheren is hij super lief. Verder is hij gek op aandacht.
Hij heeft geen stal en/of andere gebreken. Hij heeft goede voeten en is hard op zijn benen.
Eind januari 2021 is hij nog volledig klinisch en rontgenologisch gekeurd, inclusief rug en hals, en hij is helemaal gezond bevonden.
Vraagprijs is € 18.500,- exclusief BTW.

Voor een filmpje kunt u appen, net als voor verdere vragen.

Stamboom

Vader Lord Leatherdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Borava
elite, IBOP, NMK
Vader van moeder Trento B
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Verava
elite, pref, sport
v.m.m. Negro
m.m.m.