We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een mooie grote donderbruine merrie genaamd E-Berlina een ED Berlin X All Pleasur, geboren op 21-07-2012.

Ik heb haar uitgebracht in de Dressuur van de B t/m de M1 en ik heb met haar B wedstrijden gesprongen. Ik heb me meer gefocust op de dressuur, omdat ze nog heel slap was toen ik haar kocht, ik heb haar nu 4 jaar, maar ik ben altijd met haar blijven springen. Ze vind het namelijk super leuk om te springe! Daarom zou ik het ook leuk vinden als ze bij een ruiter/amasone terecht komt die het springen meer met haar oppakt.
Ze is niet geschikt voor een beginnende of afwachtende ruiter. Ze is braaf onder het zadel en makkelijk te rijden, ze kan soms alleen wat schrikachtig zijn en heeft daarom wel een zekere ruiter nodig. 

Ik verkoop haar vanwege start nieuwe studie. Ik ben echt opzoek naar een goed plekje voor haar waar ze genoeg beweging krijgt. Het is wel een paard wat haar energie kwijt moet, ik rij/longeer haar 5/6 dagen per week. Ze moet op haar nieuwe plek ook dagelijks naar buiten kunnen!
Ze kan niet alleen buiten staan (wel met andere paarden om haar heen) als ze alleen staat wordt ze onrustig. Je kunt met haar wel goed alleen rijden.

Ze heeft geen (stal) gebreken, ze is braaf op de trailer en bij de hoefsmid. Ze is braaf in het bos. 
Als je interesse hebt dan hoor ik het graag!

Ik heb een opmaatgemaakt springzadel en een goed passende dressuurzadel, deze kun u er bij kopen. 

Zuchtverband Fur Deutsche Pferde E.V

Stamboom

Vader ED Berlin
Vader van vader Berlin
v.v.v. Cassini I
m.v.v. Estia
Moeder van vader Grontelle Z
v.m.v. Grand Step
m.m.v. Contelle Z
Moeder Afrika
Vader van moeder All Pleasur
v.v.m. Aldato
m.v.m. Piroschka
Moeder van moeder Sandro Sound
v.m.m. Sandro
m.m.m. Antenne II