We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze verkoop ik mijn lieve ruin wegens aankoop van een jonger paard. 

Ik heb steeds 110 - 115cm gesprongen met hem zowel HROV als LRV met mooie resultaten. Normaal ging ik deze winter 120 springen maar door corona is dit nog niet gelukt. 

ook dressuur is geen probleem, hij kent alle oefeningen van schouderbinnenwaarts, tot wijken, tot achteruitgaan en voert deze simpel uit. In de LRV reden we de klasse licht in dressuur. Ook in ons achttal in de LRV liep hij braaf mee zowel op kop als in de groep. Henry kan goed overweg met andere paarden en zal nooit slaan. een echt LRV paard dus! 

Ook in de omgang is hij zeer braaf, ook met andere paarden kan hij staan. Ik scheer hem een aantal keer op een jaar volledig zelf, zonder verdoving en dit gaat zeer vlot. Hij is steeds netjes op tijd ingeënt, ontwormt, tandarts, etc. Zelf röntgenologisch en klinisch gekeurd toen ik hem kocht, herkeuren K.K
Ik ga vaak met hem alleen op wandel op de baan (dicht aan de expresweg), in het bos, als naar de zee, je kan er zo mee wegrijden! Ook in groep is hij braaf om zowel kop te doen als meevolgen. Henry is zeker niet versleten dit merk je zo als je ermee gaat rijden, heeft tot ik hem kocht niet veel gedaan. 

Voor nog meer info kun je steeds sturen naar mijn nr 0492925619. Graag via WhatsApp, bellen kan ook maar ivm met stages/ school liever berichtjes. Henry verdient een 5* huis!

Stamboom

Vader Quidam De Revel
Vader van vader Jalisco B
v.v.v. Alme
m.v.v. Tanagra
Moeder van vader Dirka
v.m.v. Nankin
m.m.v. Ondine de baugy
Moeder Olijfje
Vader van moeder Cambridge
v.v.m. Caletto I
m.v.m. Hilgunde
Moeder van moeder Kalista
v.m.m. Concorde
m.m.m. Suprise