We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een échte eye-catcher, dat is deze prachtige zwarte parel Gijs. Gijs is een (bijna) 5-jarige (26/04/2016) hengst van ca. 1.65 hoog, hij heeft super barock pinto papier!! Door zijn mooie front en zijn krachtige bewegingen is hij zeker een opvallende verschijning! Hij beschikt over een ruime stap, imponerende draf en een galop met veel sprong en power.
Afstamming: Apollo x Anton 343, Gijs staat ingeschreven bij het Barockpinto Studbook.

Daarbij heeft hij een super karakter, erg lief en mensgericht! Braaf in de hand en komt altijd naar je toe in het land. Gijs is bekend met het hoofdstel en zadel, het longeren doet hij ook braaf en luistert naar stemcommando’s. Paard is nu klaar voor het echte werk, hij heeft de tijd gekregen om uit te groeien en nu dus nog geheel naar eigen hand te zetten. Gijs is ook als 2,5 jarige voor de kar beleerd, hier is nu al even niks meer mee gedaan.  

Paard is sinds 1,5 jarige leeftijd in ons bezit, geschiedenis is dus bekend. Ook heeft hij in al deze jaren nog nooit iets gemankeerd!

Gijs is kerngezond, heeft geen eczeem, is vrij van stal- en andere gebreken en trailer- en hoefsmid mak.    
Voor meer informatie graag bellen/appen met: 0649988350 Ivm. werk vaak ’s avonds bereikbaar.

Stamboom

Vader Apollo BP 23
Vader van vader Willem van Nassau
Pref sport
v.v.v. Adel 357
sport
m.v.v. pepper
Moeder van vader Boukje fan Ferwalde
ster
v.m.v. Ritse 322
m.m.v. Feikje fan Ferwalde
Moeder Iester
ster
Vader van moeder Anton 343
sport
v.v.m. Oege 267
pref
m.v.m. Iduna
ster pref
Moeder van moeder Lobke fan Fetze
m
v.m.m. Teunnis 332
pref sport
m.m.m. Tzarina fan Fetze
m