We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop (wegens overstap naar een paard) sportieve leuke D-pony.  

Ras: new forest
Floris is 8 jaar (06-2013) en is als 4-jarige bij ons op stal gekomen. Floris is een pony met een fijn en vriendelijk karakter. Mooi voorwaarts en goed aan de hulpen.

Hij is momenteel M2 (dressuur) geklasseerd  en op Z niveau uitgebracht met een viertal kür op muziek. Helaas door corona niet meer op wedstrijd uitgebracht. Op de indoorkampioenschappen was hij 3e van Brabant (klasse M1) en 13e op de Nederlandse Kampioenschappen. Daarnaast reed hij mee in een viertal kür op muziek klasse Z. Het viertal was ook afgevaardigd naar the Dutch Masters (Indoor Brabant) echter helaas ging dit op het laatste moment vanwege corona niet door.
Floris heeft zich als 5 en 6 jarige geselecteerd voor het KNHS-belofte plan regio Brabant en heeft toen ook een clinic mogen lopen op indoor Brabant (2019).

Floris gaat regelmatig op buitenrit, dit kan ook alleen. Ponykamp etc geen probleem. Vanwege geen interesse van de ruiter nooit op springwedstrijden uitgebracht.

Floris is braaf bij de tandarts, hoefsmid en makkelijk op de trailer. Laat zich goed scheren. Er zijn geen stalgebreken. Floris is vorig jaar officieel gemeten op 1.45, we schatten in dat hij inmiddels 1,46 is. Bij ons staat hij overdag buiten (paddock en/of wei) en ’s nachts binnen. Hele dagen binnen op stal heeft niet onze voorkeur.

We hebben veel plezier beleefd met Floris en hopen dat een nieuwe ruiter net zoveel plezier mag beleven.

Gezien zijn fijne karakter, prestaties in de sport en leeftijd valt Floris in de hogere prijsklasse.

Filmpje op aanvraag.  

Bij interesse graag telefonisch contact opnemen (06-51828637)  
Floris is in 2017 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Opnieuw keuren geen probleem, kk.

Stamboom

Vader sulaatik's peter pan
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.