We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Brave Frederiksborger hengst.
Gouden karakter, braaf onder het zadel.
Gaat altijd netjes op tijd naar tandarts, hoefsmid, osteopaat etc. Dus altijd goed verzorgt en niks op bespaard! Niveau op dit moment L2 maar nog niet gestart (binnenkort wel). Staat in training bij een professionele ruiter en pakt dit goed op! Laatste tijd niet veel mee op buitenrit geweest, alleen korte stukjes na het rijden en dan is hij braaf, kijkt wel maar gaat er niet vandoor. Braaf op vreemd terrein. Geboren in juni 2014. Vertoont weinig tot geen hengsten gedrag, staat bij mij gewoon in de wei vlakbij andere paarden. Paard is NIET geschikt voor een beginner, hij heeft motivatie nodig in de training en iemand die daar mee om weet te gaan. Röntgenfoto’s uit 2018 zonder bemerkingen. Nieuwe foto’s toegestaan maar kosten zijn altijd voor de koper. Prijs valt niet van af te dingen, paard is het geld gewoon waard. 
Video’s binnenkort op te vragen, (worden dit weekend 11-12-21 gemaakt), maar alleen na telefonisch contact dus je moet wel serieus geïnteresseerd zijn, gewoon nieuwsgierige  mensen heb ik niks aan. Paard gaat weg omdat ik zelf lichamelijke problemen heb en er zelf nog weinig mee kan doen, dus het gaat me heel zwaar af! Geen onzinnige vragen via app of mail, daar antwoord ik niet op. Telefoonnummer 0629864318

Stamboom

Vader Moravita’s Staccato
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Linda Landlyst
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.