We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rock Star is een nakomeling van de beloftevolle hengst Indian Rock (v. Apache). Zijn moeder, Gerlucci v/h Bloemenhof, stampt af van de Elite hengst Quaterback.

Deze 4-jarige donkerbruine ruin is sinds de zomer van 2020 zadelmak en neemt het werk goed op. Ondertussen is hij klaar om op wedstrijd te gaan en kent hij alles voor de FEI 4-jarigen proef. 

Het is een mooi gebouwd paard met een lief en heel werkwillig karakter.  Rock Star valt op door zijn elegante verschijning, moderne bouw en functioneel bewegingsmechanisme.  Hij toont onder het zadel veel schoudervrijheid, een opvallend sterk voorbeengebruik in draf, een uitmuntende galop en een ruime stap.

We verwachten veel van deze Indian Rock nakomeling in de toekomst. Welke ambitieuze ruiter gaat met deze chique topper aan de slag ? Benieuwd hoe ver je hiermee in de sport zal geraken!

Rock Star is vrij van alle stalgebreken en werd volledig klinisch/RX gekeurd in april 2020 (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Recente video op aanvraag verkrijgbaar.

Hoge prijsklasse

Stamboom

Vader Indian Rock
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Quaterback
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Diamond Hit
m.m.m.