We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rock Star is een nakomeling van de beloftevolle hengst Indian Rock (v. Apache). Zijn moeder, Gerlucci v/h Bloemenhof, stampt af van de Elite hengst Quaterback.

Deze 4-jarige donkerbruine ruin is sinds de zomer van 2020 zadelmak en neemt het werk goed op. Ondertussen heeft hij al zijn eerste wedstrijdervaring in de FEI 4 yo proeven.  Op de CDN Grote Brogel behaalde hij 79,4 % (met o.a. een 8 voor galop en stap en een 7,8 voor draf).

Het is een mooi gebouwd paard met een lief en heel werkwillig karakter.  Rock Star valt op door zijn elegante verschijning, moderne bouw en functioneel bewegingsmechanisme.  Hij toont onder het zadel veel schoudervrijheid, een opvallend sterk voorbeengebruik in draf, een uitmuntende galop en een ruime stap.

We verwachten veel van deze Indian Rock nakomeling in de toekomst. Welke ambitieuze ruiter gaat met deze chique topper aan de slag ? Benieuwd hoe ver je hiermee in de sport zal geraken!

Rock Star is vrij van alle stalgebreken en werd volledig klinisch/RX gekeurd in april 2020 (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Recente video's op aanvraag (o.a. proef CDN Grote Brogel) verkrijgbaar.

Hoge prijsklasse (prijsklasse 35.000 € - 40.000 €).

Stamboom

Vader Indian Rock
Vader van vader Apache
Pref
v.v.v. UB 40
Keur
m.v.v. Tolanda
Elite, pref, prest, prok
Moeder van vader Crisjena
IBOP, Keur, Pref
v.m.v. Vivaldi
pref
m.m.v. Objena
Moeder Gerlucci v.h. Bloemenhof
Vader van moeder Quaterback
Elite
v.v.m. Quaterman I
m.v.m. Passionata
Staatsprämie
Moeder van moeder Guccie v.h. Bloemenhof
v.m.m. Diamond Hit
m.m.m. Fonteyn

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CDN Grote Brogel 2021 FEI 4yo 79.4%
CDN Sint-Truiden 2021 FEI 4yo 79,2%