We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze 12 jarige bruine dressuurruin beheerst alle oefeningen tot en met niveau 3 in België (ZZ niveau in Nederland). In het verleden is hij altijd gereden geweest door een amateurruiter die met hem alle regionale wedstrijdniveaus in België doorlopen heeft. Hij heeft dus veel wedstrijdervaring en is makkelijk op transport. In het verleden heeft de focus vooral op oefeningen gelegen, waardoor het basiswerk een beetje uit het oog verloren is. Dit uit zich met momenten nog in een tragere reactie aan het been, maar hier is de prijs aan aangepast!

Verder is het een betrouwbaar, iets dominanter paard in het rijden alsook in de omgang. Hij is gewend om zowel alleen als in groep op de weide te staan.

Ideale match voor iemand die opzoek is naar een eerlijk, gezond paard waar rijtechnisch nog een beetje basiswerk aan mag zijn.  Hij is ook geschikt voor een recreatieve ruiter die graag wandelingen maakt in het bos.

Deze bruine dressuurruin is vrij van alle stalgebreken en werd in november 2020 volledig klinisch/RX gekeurd (zonder bemerkingen en incl. nek/rug).

Video op aanvraag! 

Stamboom

Vader First Junior
Vader van vader Fuerst Heinrich
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Dawina
Moeder van vader Vadella
v.m.v. Landadel
m.m.v. Vanessa
Moeder Toviona
E-Label
Vader van moeder Silvio I
v.v.m. Sandro
m.v.m. Gelbkatza
Moeder van moeder Tormenta
v.m.m. Asuarell
m.m.m. Togi