We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Desperado x Krack C 

Dit paard heeft werkelijk alles! Mega knap, fijn te rijden en ontzettend veel talent. Heeft van zichzelf voldoende GO, zonder dat hij te sensibel is. Ondanks dat hij nog niet heel lang onder het zadel is, pakt hij alles snel en makkelijk op. De basis zit er goed in en een pasje schouderbinnenwaarts en wijken voor het been doet hij makkelijk.Paard met een karakter van goud. Een échte Desperado.. Lief en eerlijk! Beschikt ook nog eens over 3 fantastisch bewerkbare gangen, waarin zijn vermogen tot schakelen uitblinkt.
Het is een jong getalenteerd paard die het best zal passen bij iemand met ervaring op het gebied van jonge paarden africhten.

Nice guy staat netjes op zijn voeten en heeft geen gebreken. Röntgen helemaal goedgekeurd! Hij is niet officieel gemeten, maar zal rond de 171cm zijn. Hij is te bezichtigen in Zoetermeer. Graag bellen/appen naar 0031623842662 voor meer informatie.

Stamboom

Vader Desperado
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.