We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


- Sold -

Geweldige 3.5 jarige allround pony!!! 

Deze kleine superheld, de altijd vrolijke en gezellige Kota, van nu 1.32, zal uitgroeien tot een mooie grote C pony.

Kota is ruim anderhalf jaar in mijn bezit en heeft zijn gehele basisopleiding bij mij gehad.

Hij is professioneel ingereden en kan een knappe B en zelfs al L proef lopen. Hij wordt een keer of 2 per week gereden en is altijd braaf. Is nog nooit vooraf gelongeerd en dat is ook niet nodig. Hij is niet ril, maar heeft wel
voldoende looplust.

Kota is gewend om mee op stap te gaan en loopt meerdere malen per week als handpony mee op buitenrit.

Hij is ook voor de ervaring mee geweest naar vreemd terrein, waar hij ook geen probleem van maakt. 

Hij kan fantastisch springen, maar is ook als dressuurpony erg knap en leert snel. Inmiddels laat hij zien dat hij ook als menpony aanleg heeft, ook dit heeft hij probleemloos geleerd en vind hij leuk om te doen!

Gekke dingen? Geen probleem… ballonnen in zijn staart, schriktraining of als koppony in tandem rijden, hij kan en doet het allemaal!

Komt altijd als je hem roept in de wei en is makkelijk te laden.

Inmiddels is hij gereden door verschillende ruiters en bij iedereen is hij braaf. De jongste die erop gereden was, is 6 en ook hier was hij superlief voor. Hij past zich goed aan, aan zijn ruitertje. Met de juiste begeleiding (gezien zijn leeftijd) dan ook zeker geschikt voor de jongere ruitertjes.

Kota staat gestald in Stompwijk (ZH) waar hij een professionele opleiding geniet, waarbij hij op een rustige manier aan alles gewend wordt. Bij verkoop is het mogelijk hem tegen stallingskosten langer te laten staan en hem, al dan niet icm met zijn nieuwe vriend of vriendinnetje, verder op te leiden.

Hogere prijsklasse.

Voor meer info/filmpjes 
06-21390633 
info@equi-performance.com


Stamboom

Vader Kyoto B.R.
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.