We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Brave jaarling hengst te koop aangeboden. 

De vader is de welbekende Mr. Uno K van't Kattenheye die op dit moment onder de Philippaertsen op topniveau presteert. De moeder is een eigen fokproduct en is bij ons zadeldak gemaakt. Ze is een brave, rustige en leergierige 5-jarige merrie die tot op heden nog geen pas verkeerd heeft gezet. 

Mr. Undercover DKH Z is een uitzonderlijk braaf hengstveulen. Hij kent de basis zoals aan het touw braaf meelopen, poetsen, hoeven geven, etc. Hij heeft nooit in de opfok gestaan en heeft dan ook vanaf zijn geboorte bij ons gestaan. Hij is zowel gekend met in groep staan als alleen staan. Kent de paddock en weide en loopt hier braaf aan de hand mee naartoe. 

Undercover is een paard die naar ons gevoel allround ingezet zal kunnen worden. Hij laat mooi beenwerk en een nette sprong zien in vrijheid. Zowel voor de professionele als de onzekere ruiter zal hij een goede match worden door zijn braaf en cool karakter. 

Stamboom

Vader MR. UNO K VAN'T KATTENHEYE
Vader van vader NUMERO UNO
v.v.v. LIBERO H
m.v.v. JOLANDA
Moeder van vader ELOUBET VD DOORNDONKHOEVE
v.m.v. KANNAN
m.m.v. ALOUBET VD DOORNDONKHOEVE
Moeder QADIRA VAN DE KONDORHOEVE
Vader van moeder MEMORY V&V
v.v.m. NAGANO
m.v.m. UDELINE DE RIDDER
Moeder van moeder EL ESPOIR
v.m.m. NOCHRIS
m.m.m. RANDA