We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Liam is een knappe opvallende talentvolle E dressuurpony (1.54) met goede gangen. Zijn draf is ruim en met veel schwung.
We hebben met Liam vele jaren plezier beleefd. Het is een lieve en gezonde pony met heel veel uitstraling en een fijn gevoelig karakter.
Is vorig jaar succesvol uitgebracht op Z2 niveau, is goed bevestigd in de oefeningen, rijdt gemakkelijk scores boven 70% in alle klassen.
Hij heeft meerdere kampioenstitels op zijn naam staan en behaalde brons op het NK in de M2. Daarnaast is hij winnaar van vele competities waaronder kür op muziek.
Hij is niet kijkerig op vreemd terrein, houdt van fotoshoots :),  buitenritten en is dol op springen (is daarin uitgebracht toen hij jonger was).
Liam komt het best tot zijn recht bij een ambitieus en ervaren ruitertje met een stille hand en zit.  Goede pony voor de Children klasse.
Een goede klik tussen de pony en ruiter en een vijfsterren huisje met weidegang is voor ons erg belangrijk.
Wordt verkocht vanwege overgang naar paard
Liam valt in een hogere prijsklasse
Filmpjes op aanvraag.
Graag bellen voor meer informatie.

Stamboom

Vader Heidehof's Don Diego
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Orchard Boginov
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.